Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 11-02-2018, 08:19   #1
Registered User

Join Date: Nov 2005
Location: Out there doin' it
Boat: 47' Olympic Adventure
Posts: 3,271
Thanks button doesn't work

Couldn't find an answer to this - I can't seem to send "Thanks" to anyone. If I tap the "thanks" button, only part of the dialogue box opens, but I can't "add" the thanks, or submit it. Is there some set-up I need to complete?
__________________

Lodesman is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 08:26   #2
Freelance Delivery Skipper..
 
boatman61's Avatar

Community Sponsor
Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jan 2010
Location: PORTUGAL
Posts: 24,537
Images: 2
pirate Re: Thanks button doesn't work

Quote:
Originally Posted by Lodesman View Post
Couldn't find an answer to this - I can't seem to send "Thanks" to anyone. If I tap the "thanks" button, only part of the dialogue box opens, but I can't "add" the thanks, or submit it. Is there some set-up I need to complete?
Check if your 'Sent' box needs emptying
__________________


Born To Be Wild.. Click on the picture.
boatman61 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 08:58   #3
Registered User

Join Date: Nov 2005
Location: Out there doin' it
Boat: 47' Olympic Adventure
Posts: 3,271
Re: Thanks button doesn't work

I have 118 messages of an allowed 25000 - so not sure it has to do with that. It seems to be with my laptop, as I can send thanks on my desktop at work.
Lodesman is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 09:20   #4
Freelance Delivery Skipper..
 
boatman61's Avatar

Community Sponsor
Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jan 2010
Location: PORTUGAL
Posts: 24,537
Images: 2
pirate Re: Thanks button doesn't work

In that case cant help.. works on my phone and laptop fine.
No need to thank me..
__________________


Born To Be Wild.. Click on the picture.
boatman61 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 12:24   #5
Registered User

Join Date: Nov 2005
Location: Out there doin' it
Boat: 47' Olympic Adventure
Posts: 3,271
Re: Thanks button doesn't work

I appreciate the effort.
Lodesman is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 12:49   #6
Moderator
 
Pete7's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Aug 2009
Location: Solent, England
Boat: Moody 31
Posts: 13,504
Images: 14
Re: Thanks button doesn't work

I have had a look in the back office and can't see anything amiss. Can you post a screen shot showing what does display while I alert the experts.

Pete
Pete7 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 12:53   #7
Registered User
 
Three Sisters's Avatar

Join Date: Feb 2016
Location: USA
Posts: 487
Re: Thanks button doesn't work

...always something falling apart...
Three Sisters is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 13:21   #8
Moderator
 
Pete7's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Aug 2009
Location: Solent, England
Boat: Moody 31
Posts: 13,504
Images: 14
Re: Thanks button doesn't work

Quote:
Originally Posted by Three Sisters View Post
...always something falling apart...
Yup, just like boats.
Pete7 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 17:00   #9
Registered User

Join Date: Nov 2005
Location: Out there doin' it
Boat: 47' Olympic Adventure
Posts: 3,271
Re: Thanks button doesn't work

screenshot attached
Attached Files
File Type: pdf Thanks issue.pdf (54.5 KB, 65 views)
Lodesman is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 17:25   #10
Senior Cruiser
 
StuM's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Nov 2013
Location: Port Moresby,Papua New Guinea
Boat: FP Belize Maestro 43 and OPB
Posts: 9,937
Re: Thanks button doesn't work

Quote:
Originally Posted by Lodesman View Post
screenshot attached
You appear to be using the "Cruisers Forum ver 1.0" style. What happens if you switch to Ver 2.0 with the combox at the bottom of the page?
StuM is online now   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 17:34   #11
Registered User

Join Date: Nov 2005
Location: Out there doin' it
Boat: 47' Olympic Adventure
Posts: 3,271
Re: Thanks button doesn't work

Quote:
Originally Posted by StuM View Post
You appear to be using the "Cruisers Forum ver 1.0" style. What happens if you switch to Ver 2.0 with the combox at the bottom of the page?
Different look, but same issue.
Lodesman is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 17:40   #12
Registered User

Join Date: Nov 2005
Location: Out there doin' it
Boat: 47' Olympic Adventure
Posts: 3,271
Re: Thanks button doesn't work

Ok, it appears if I right-click the "thanks" button after left-clicking it, and I select "open link" I can give thanks. It's a work-around I can live with, but still curious why it's doing this.
Lodesman is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2018, 06:00   #13
Registered User
 
Three Sisters's Avatar

Join Date: Feb 2016
Location: USA
Posts: 487
Re: Thanks button doesn't work

We've had something of the sort occur after
changing the settings in "fonts and colors", "advanced options" within the browser.

I know...it's a long shot.
Three Sisters is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2018, 10:32   #14
Registered User
 
svfinlandia's Avatar

Join Date: Jul 2012
Location: Wherever my boat is
Boat: Nauticat NC36 36'
Posts: 363
Re: Thanks button doesn't work

I don't even see the thanks button on my iPad - only the quote button.

Al, S/V Finlandia
__________________
quo fata ferunt
svfinlandia is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2018, 10:35   #15
Registered User
 
svfinlandia's Avatar

Join Date: Jul 2012
Location: Wherever my boat is
Boat: Nauticat NC36 36'
Posts: 363
Re: Thanks button doesn't work

Well, isn't that interesting! After I sent the last post and the page refreshed - now tne thanks button shows up.
Go figure.

Al, S/V Finlandia
__________________

__________________
quo fata ferunt
svfinlandia is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOW DOES YANMAR INST PANEL STOP BUTTON WORK? knot smart Engines and Propulsion Systems 9 10-05-2017 13:43
Grib - Start a request button stopped to work stvnm OpenCPN 3 31-03-2017 14:38
Larson Boat Warranty Doesn't Work giopapy Product or Service Reviews & Evaluations 15 16-01-2012 03:50
Tube Style Bilge Pump: Doesn't Work Loquat Plumbing Systems and Fixtures 5 31-03-2011 11:27

Advertise Here


All times are GMT -7. The time now is 00:17.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.