Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-04-2012, 11:16   #1
Registered User
 
avb3's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jul 2010
Location: Florida/Alberta
Boat: Lippincott 30
Posts: 9,913
Images: 1
Very slow - have settings been changed?

Cruiserforum normally causes no problems, however, today, it is virtually impossible to access.

I have dumped my cache a number of times just to be able to make this post. Running Chrome on Linux on a new machine.

It seems that the ad server which indicates as oasc12.247realmedia.com may be a part of the problem.

Can you check into this. Please don't start running into some of the problems other sailing forums have that I and others have moved away from.

A response would be nice
__________________

__________________
If your attitude resembles the south end of a bull heading north, it's time to turn around.
avb3 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 11:20   #2
Moderator Emeritus
 
FrankZ's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Sep 2006
Location: Chesapeake Bay
Boat: Bristol 35 Bellesa
Posts: 13,565
Images: 1
Re: Very slow - have settings been changed?

Everything is quite speedy for me.

Sometimes the Internet has congestion, some times things between you and the site break.
__________________

__________________
Sing to a sailor's courage, Sing while the elbows bend,
A ruby port your harbor, Raise three sheets to the wind.
......................-=Krynnish drinking song=-
FrankZ is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 12:26   #3
CF Adviser
Moderator Emeritus
 
Hud3's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Sep 2007
Location: Virginia
Boat: Island Packet 380, now sold
Posts: 8,929
Images: 49
Re: Very slow - have settings been changed?

It's working just fine for me down here in the Third World.
__________________
Hud
Hud3 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 12:38   #4
Registered User
 
Astrid's Avatar

Join Date: Oct 2008
Location: Northern British Columbia, part of the time in Prince Rupert and part of the time on Moresby Island.
Boat: 50-ft steel Ketch
Posts: 1,885
Send a message via MSN to Astrid Send a message via Yahoo to Astrid
Re: Very slow - have settings been changed?

Seems to be working normally for me as well.
__________________
'Tis evening on the moorland free,The starlit wave is still: Home is the sailor from the sea, The hunter from the hill.
Astrid is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 12:56   #5
Senior Cruiser
 
IslandHopper's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Dec 2009
Location: Bundaberg Queensland/Lake Bolac Victoria, Australia
Boat: 45ft Ketch
Posts: 1,199
Re: Very slow - have settings been changed?

Working fine for me at 3900.8S 14627.4E....hiding from 60knot gusts....
__________________
IslandHopper is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 13:31   #6
********* Emeritus
 
SaucySailoress's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Apr 2010
Posts: 8,236
Re: Very slow - have settings been changed?

Fine for me too!!!

Could it be your browser? Or a local server issue? Mine, for example, gets ridiculous on weekend evenings when all the kids start playing their online games...
__________________

SaucySailoress is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 14:27   #7
Registered User
 
avb3's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jul 2010
Location: Florida/Alberta
Boat: Lippincott 30
Posts: 9,913
Images: 1
Re: Very slow - have settings been changed?

Thanks for all the replies. Things seem to be back to normal now; perhaps some router along the way got reset, who knows.

After all... it's just the interweb!
__________________
If your attitude resembles the south end of a bull heading north, it's time to turn around.
avb3 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 15:14   #8
Moderator
 
Boracay's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Feb 2004
Location: Pelican Bay, Great Sandy National Park
Boat: Steel Roberts Offshore 44
Posts: 5,175
Images: 18
Re: Very slow - have settings been changed?

It's fine for me at the moment, but I do notice times (very few) when it just seems to stop dead.
__________________
Rust never sleeps
Boracay Blog.
Boracay is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2012, 15:18   #9
Resin Head
 
minaret's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Aug 2007
Location: Seattle WA
Boat: Nauticat
Posts: 7,199
Images: 52
Re: Very slow - have settings been changed?

Quote:
Originally Posted by Boracay View Post
It's fine for me at the moment, but I do notice times (very few) when it just seems to stop dead.


I run a ridiculously awesome rig with a huge internet pipe running into it and I still have strange problems sometimes. Particularly uploading pics, CF just behaves strangely sometimes. It's not your gear.
__________________
minaret is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 05:16   #10
Registered User

Join Date: Dec 2009
Location: Ontario
Boat: 5 m Bolger runabout, plus a Starwind 860 power tri under construction
Posts: 248
Re: Very slow - have settings been changed?

Quote:
Originally Posted by avb3 View Post
It seems that the ad server which indicates as oasc12.247realmedia.com may be a part of the problem.
It is not unheard of for advertising servers to try to serve up a badly coded ad that bogs things down. The ad networks usually pull the bad ads when they're discovered, but that can sometimes take a couple of days.
__________________
Matt Marsh
marshmat is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 16:08   #11
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 249
Re: Very slow - have settings been changed?

I posted on this a few days ago on one of the few times in the last week I have been able to get pages to open. It doesn't seem to have appeared. If the pages open at all it is a blank page ie no content apart from the headings and ad. Takes over a minute to open. Working now and normal speed but wasn't a few hours ago.
__________________
chris_gee is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2012, 12:09   #12
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 249
Re: Very slow - have settings been changed?

Most threads slow and still come up devoid of content. Some sites have this slowness most don't.
__________________
chris_gee is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2012, 12:13   #13
Ram
Registered User
 
Ram's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: May 2005
Location: Cruising Greece
Boat: Cat in the med & Trawler in Florida
Posts: 2,298
Images: 27
Re: Very slow - have settings been changed?

the last week 5-6 times CF did not come at all- so somethings happening here?
__________________
Ram is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2012, 17:07   #14
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 249
Re: Very slow - have settings been changed?

Seems ok now.
__________________
chris_gee is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2012, 10:24   #15
Senior Cruiser
 
delmarrey's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2003
Location: Now in Blaine, WA
Boat: Modified Choate 40
Posts: 10,702
Images: 122
Re: Very slow - have settings been changed?

I've noticed the last day or two the threads would take a long time to up load (15-30 seconds). I've cleaned out the cache and cookies but no improvement.


Model Name: iMac
Model Identifier: iMac10,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 3.06 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 3 MB
Memory: 4 GB
Bus Speed: 1.07 GHz

Running OS X 10.6.8 & Safri w/all the latest updates.
__________________

__________________
Faithful are the Wounds of a Friend, but the Kisses of the Enemy are Deceitful! ........
A nation of sheep breeds a government of wolves!

Unprepared boaters, end up as floatsum!.......
delmarrey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
We are in Croatia and have bought our Lagoon 440 Lagoon4us Europe & Mediterranean 41 21-06-2012 06:28
Crew Available: Very experienced Professional Sailor Available for Deliveries or Assisted Passages Richardhoughton Crew Archives 1 22-04-2012 09:58
What (Boatie) Movies Have You Seen Recently Ex-Calif Off Topic Forum 26 11-04-2012 00:57
Lagoons Have Cheap Brass Thruhulls georgetheleo Multihull Sailboats 199 08-04-2012 17:28
Tricks to increase display on slow PC conachair OpenCPN 3 08-04-2012 13:16



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 13:46.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.