Cruisers Forum

Join CruisersForum Today

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 26-03-2010, 13:03   #1
Registered User
Gilletarom's Avatar

Join Date: Mar 2010
Location: France
Boat: 10.50 mètres
Posts: 2,079
MetaObjects ?


I had a previous installation of OpenCPN 136, gotten by SourceForge.

I chose to download again OpenCPN 136 using the uploading by the site web.
I uninstalled the previous version, suppressing also the folder which is in "Documents and settings"
Been able I re- installed OpenCPN.

In the redraft, I do not have all of the méta-objects. There are 134 while it was 197 before.
For example, LITVES is out.



Gilletarom is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 02:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.