Cruisers Forum

Join CruisersForum Today

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 20-08-2012, 12:55   #1
Registered User

Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Jabsco y-valve assembly

I had a blocked inlet hose from our toilet to the y-valve (is was salt build up in the line and was a lovely job, thank you). Unfortunately I disassembled the inlet port from the y-valve rather than removing the clamps and now that everything is cleaned and clear I cannot get the inlet port area of the y-valve to stop leaking.

I have checked and rechecked the o rings.

Has anyone dealt with this problem?
Bigboat is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 03:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.