Cruisers Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 26-09-2019, 13:04   #1
Registered User

Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mercury 9.9 pro kicker starting problems

Hello everyone. I'm new to this forum so forgive me if I make rookie mistakes.
That said, I have a 2015 Mercury 9.9 prokicker. The small primer bulb on the front of the engine split and I have replaced it. The problem is it will start but only run for a few seconds. I don't use the engine often,(unfortunately), and was hoping someone could give me some feedback on my issue. Also, I have some of those devices that you put on the bottom of the motor to feed water to it but it isn't "peeing" when I try to start the motor.
jtee is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
kicker, mercury

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale: Mercury 3.5 outboard and Mercury 260 Dinghy Mermaid Girl Classifieds Archive 0 17-04-2012 05:11
For Sale: Yamaha T8 High Thrust Kicker Motor Real World Classifieds Archive 2 04-08-2011 08:36
Alternate Power ~ the Kicker Soundgrrl General Sailing Forum 2 24-10-2010 09:00
Kicker Motor ~ What Length Shaft ? Soundgrrl Monohull Sailboats 0 23-10-2010 16:56
Kicker Motor ksmith Construction, Maintenance & Refit 1 02-01-2009 15:25

Advertise Here


All times are GMT -7. The time now is 01:57.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.