Cruisers Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10-07-2017, 11:59   #1
Registered User

Join Date: Feb 2016
Location: Punta Gorda, FL
Boat: Lagoon 400 (40')
Posts: 19
Rub Rails

My Lagoon 400 (#36) was built without rub rails. Has anyone added them to a 400 (or other Lagoon without rub rails standard)? If so, where on the hull did you attach the rub rail (at top of topsides, or a little lower), and how did you attach it (through-bolt, screw, adhesive)? Finally, which rub rail did you use (manufacturer and model)? Thanks!
cdiversions is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Heavy Duty Rub Rails riggear Product or Service Reviews & Evaluations 0 09-12-2013 11:27
Rub Rails leaking Casey1 Meets & Greets 2 14-11-2012 15:43
Rub Rails: To Seal or Not to Seal ? rognvald Construction, Maintenance & Refit 3 12-11-2011 16:13
Half-Oval Brass for Rub Rails bassman1956 Construction, Maintenance & Refit 11 22-09-2011 08:45
Voyage 38 Rub Rails Leak jsgehrig Multihull Sailboats 3 19-02-2011 13:32

Advertise Here


All times are GMT -7. The time now is 02:28.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.