Cruisers Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 20-06-2017, 12:19   #1
Registered User
 
rslotpole's Avatar

Join Date: Oct 2013
Posts: 17
opencpn.ini file possible bug

seems like in waypoint properties there are two icons with the same name: Active WP one is a dot with a circle and the other other is a yellow circle with a red rim. the first one looks just like the circle icon.

Is there anyway to remove the first one?
rslotpole is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2017, 21:06   #2
Registered User
 
yachtvalhalla's Avatar

Join Date: Aug 2009
Location: Philippines
Boat: Fuji 32 Ketch
Posts: 869
Re: opencpn.ini file possible bug

Quote:
Originally Posted by rslotpole View Post
seems like in waypoint properties there are two icons with the same name: Active WP one is a dot with a circle and the other other is a yellow circle with a red rim. the first one looks just like the circle icon.

Is there anyway to remove the first one?
I suspect you have loaded some 'User Icons' in the opencpn folder under Program Data. The default one is the yellow and red icon.

Try removing that folder and see what you find.

Terry
__________________
VALHALLA's Mooring Page
yachtvalhalla is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
enc, opencpn

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Convert "*.route" Route File into ".*wpt" File To Be Used in Maxsea V.10 doiroda Navigation 7 12-03-2020 06:00
opencpn.ini file rslotpole OpenCPN 6 20-06-2017 13:59
Opencpn.ini - Multiple versions 4.0 & 4.1.427 rgleason OpenCPN 2 21-05-2015 05:54
OpenCPN.ini bug in 3.3.719 fgd3 OpenCPN 4 09-08-2013 11:15
3.0.0 : make package : bad file right after installing the deb file manuprenlair OpenCPN 1 12-06-2012 04:17

Advertise Here


All times are GMT -7. The time now is 01:21.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.