Cruisers Forum
 


Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on Cruisers Forums. Advertise Here
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 17-04-2020, 10:06   #1
Registered User

Join Date: Sep 2019
Posts: 17
Missing Icons

Hello Forum,

I'm using OpenCPN 5.0.522 on a Raspi 4. Everything is working fine but I have a small Problem with Icons for the PlugIns. Those are missing. Please see my attachment.

Can anybody help, please?

Thank you!

Yours, Harry
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen.JPG
Views:	49
Size:	45.0 KB
ID:	213099  
Harry99 is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2020, 11:23   #2
bcn
Registered User

Join Date: May 2011
Location: underway whenever possible
Boat: Rangeboat 39
Posts: 4,780
Re: Missing Icons

5.0.522 is pre-beta. Not for production.
If you observe a unicorn walking on the canvas, don't be surprised


You can report issues at Github btw.
bcn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free OpenCPN Icons HappySeagull OpenCPN 72 20-05-2015 12:37
Icons Jerry Forum Tech Support & Site Help 6 23-02-2006 00:43

Advertise Here


All times are GMT -7. The time now is 20:49.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.