Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-12-2016, 10:51   #1
Registered User
 
OrangeCrush's Avatar

Join Date: Jun 2009
Location: Brooklyn, NY
Boat: Shannon Pilothouse 38
Posts: 738
Thumbnail photo not appearing by posts

Hello,

Ever since I changed my thumbnail photo recently it is not appearing next to my posts. It is viewable in my profile and I think I have it scaled down to an appropriate size and resolution. Is there something I'm missing here?

Thanks for the help,
Jack
OrangeCrush is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2016, 13:08   #2
Moderator
 
Janet H's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jan 2007
Location: Pacific NW, USA
Boat: Cape Dory 27
Posts: 6,895
Images: 5
Re: Thumbnail photo not appearing by posts

I'm sorry you are having trouble with this. That small image is called an avatar... you can update it here in your profile: http://www.cruisersforum.com/forums/...?do=editavatar

Look down at the section for custom avatar. I don't currently see an image file loaded for you so maybe there was some hiccup in the system Can you try again please?
__________________
Wash your hands, flatten the curve - we can do this!
.

Community Rules | Advertise on Cruisers Forum
Contribute to Cruisers Wiki | Document your Adventures at Sail Blogs
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2016, 06:34   #3
Registered User
 
OrangeCrush's Avatar

Join Date: Jun 2009
Location: Brooklyn, NY
Boat: Shannon Pilothouse 38
Posts: 738
Re: Thumbnail photo not appearing by posts

That worked fine, I don't know what my issue was earlier but I'm sure it was operator error. Thanks!
OrangeCrush is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
photo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Win7 and ECN Text Names Not Appearing Cmap93 Maps sdowney717 OpenCPN 2 13-01-2012 10:01
Profile Picture Not Appearing on Posts Sehansen Forum Tech Support & Site Help 6 19-12-2010 22:08
Posts appearing out of order... ssullivan Forum Tech Support & Site Help 13 06-11-2006 11:35
Help please! I can't see thumbnail pics Knottygirlz Forum Tech Support & Site Help 3 05-07-2006 22:58

Advertise Here


All times are GMT -7. The time now is 02:52.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.