Cruisers & Sailing Forums (http://www.cruisersforum.com/forums/)
-   Marine Electronics (http://www.cruisersforum.com/forums/f13/)
-   -   Chart display on Raymarine Hybrid e-series (http://www.cruisersforum.com/forums/f13/chart-display-on-raymarine-hybrid-e-series-177745.html)

Moose-Bonaire 30-12-2016 04:37

Chart display on Raymarine Hybrid e-series
 
Hi, on my chart page I cannot see the speed of our boat. It shows position (top center) and depth (left bottom). I would like to change the depth to speed. Any ideas how to do this? Thanks, Irene

ka4wja 30-12-2016 13:47

Re: Chart display on Raymarine Hybrid e-series
 
Irene,
You need to customize the data boxes, and/or the databar, on your display...
Quote:

Originally Posted by Moose-Bonaire (Post 2290443)
Hi, on my chart page I cannot see the speed of our boat. It shows position (top center) and depth (left bottom). I would like to change the depth to speed. Any ideas how to do this? Thanks, Irene

The procedure is well layout in the Raymarine manuals...
I could write it here for you, but I don't know exactly which model you have... :)

But, depending on what model you have, it should be something like select "Presentation", "Overlay", "Databoxes", etc....then select the data you want displayed in them and their location...

You can also customize the databar if you wish....


Wish, I could offer the details, but you didn't mention the model you have, and there are different procedures depending on model...
Hope this helps....

Fair winds...

John

Moose-Bonaire 02-01-2017 05:01

Re: Chart display on Raymarine Hybrid e-series
 
Thanks John, it worked!


All times are GMT -7. The time now is 17:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.


ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.