Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Conversation Between tolly and andreas.mehlin
Showing Profile Comments 1 to 2 of 2
 1. tolly
  Hej!
  Jag såg inte ditt meddelande förrän nu tror jag.
  Quasaren är inköpt, hitseglad av mig och tre av mina barn förra sommaren, registrerad och införd i svenska registret. Det fungerade som helhet alldeles utmärkt med allt, till största delen beroende på att jag gjorde en hel del research innan, om vad som gällde och hur jag bäst skulle göra för att det skulle bli så billigt och smidigt som möjligt.
  Jag vet inte var du bor men om du är katamaranintresserad så skall du ju definitivt boka in 21-24 juli i Stockholm 2011, då det är International Multihull Meeting, mitt i Stockholm och med troligen mer än 100 flerskrovsbåtar deltagande. Vi seglar själva upp från Uddevalla för att vara med där. Sök på IMM2011.
  MVH, Rolf D
 2. andreas.mehlin
  Tjena!

  Jo visst är jag svensk
  Extra kul när man ser ngn svensk här på forumet och särskilt när de handlat en katamaran. Köpte själv en 30 ft katta i Panama sep 2007. Seglade med den 15 månader över stilla havet och sålde den i Australien. Har själv kikat lite på Quasar:n - om jag skulle ge mig ut igen. Såg bland annat en som höll på att totalrenoveras i filipinerna. Ska du ut på långsegling? Berätta gärna hur du kommer gå tillväga när du registrerar din båt/skepp. Kommer den skeppsmätas när du kommer till sverige eller ska du segla från USA vidare ut på din kanske precis påbörjade jordenruntseglats?


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 19:09.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.