Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 24-08-2011, 17:38   #16
Registered User

Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Re: Outboard Is Not Accelerating

ok guys,

The prop hub was causing the problem, i confirmed that yesterday after replacing it.

thank you all again.
__________________

__________________
fisherman22 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
outboard

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Swimming with a 15hp Outboard pumpcity The Sailor's Confessional 20 23-09-2011 09:57
Water Cooling Repair - Yamaha 5hp Outboard landonshaw Auxiliary Equipment & Dinghy 13 06-08-2011 16:17
Outboard Bracket Question . . . Nateman Construction, Maintenance & Refit 13 26-07-2011 22:35
For Sale: Wind Generator / Radar Pole Mount & Outboard Hoist mrybas Classifieds Archive 1 17-07-2011 12:03
My 2-Stroke Nissan Outboard has stopped "peeing"... S/V Blondie-Dog Engines and Propulsion Systems 9 03-07-2011 16:00



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 01:54.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.