Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 19-09-2010, 17:11   #16
Registered User

Join Date: Jul 2008
Location: New York, NY
Boat: Beneteau First 375
Posts: 78
Well, I took it apart as everyone said I should. The lower unit was full of dirt and pebbles which we cleaned out. We also changed the water pump impeller and some of the gaskets, though the old impeller looked fine to me. The problem is I can't put it back together. One of the two rods just doesn't fit back in. Please see the photos on the separate thread I just posted.
__________________

__________________
Joe500 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
outboard

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No-Nonsense Bilge Pump Run-Time; Also, High-Water Alarm ? SvenG Health, Safety & Related Gear 13 22-08-2010 14:50
a/c water pump sailormark45 Monohull Sailboats 1 01-05-2009 13:35
Raw water pump bcguy Engines and Propulsion Systems 6 10-06-2007 12:11



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 12:30.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.