Cruisers Forum

Join CruisersForum Today

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 23-12-2012, 10:52   #1
Registered User

Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Force 10 propane heater problem

The 82 O'Day 34 I bought has a Force 10 propane heater that won't light even though the propane tank and line valves are working fine. There's no propane smell when it's turned on. The manual says it's probably a clogged burner and says you have to remove four machine screws, two on each side, to separate the burner from the rest of the heater. The only screws screws I can find do not do this. Am I missing something? There is no diagram in the manual.
thefinman is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 00:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.