Cruisers Forum

Join CruisersForum Today

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 15-08-2011, 07:10   #1
Registered User

Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Westerbeke 4.0bcd Problems

I have a relatively new (240 hrs) Westerbeke 4.0bcd genset,. When I started it the other day it ran at about 50% rpm as usual and was pulsing. Occaisionally it woud rev up to normal then immediately return to running rough. I assumed a fuel filter so I replaced it. Did not fix it. Any ideas ?
jrelaford is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Westerbeke Fuel Lift Pump Capt. Rich Engines and Propulsion Systems 2 22-07-2011 08:25
Wanted For Free: Westerbeke Parts / Engine liaison Classifieds Archive 0 28-06-2011 10:10

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 09:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.