Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-06-2015, 17:00   #1
Registered User

Join Date: Jun 2015
Posts: 1
Marine Air Systems

Anybody out there might know why my ac unit just started blowing cold air very low?? Seems like the air speed is on 1 even when on the highest 6 speed. Same is when its on auto. The little bit of cold air coming out is cold.
__________________
Danlev is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2015, 05:50   #2
Moderator Emeritus
 
GordMay's Avatar

Join Date: Mar 2003
Location: Thunder Bay, Ontario - 48-29N x 89-20W
Boat: (Cruiser Living On Dirt)
Posts: 31,592
Images: 240
Re: Marine Air Systems

Greetings and welcome aboard the CF, Danlev.

http://www.mmair.com/troubleshooting...roubleshooting
__________________
Gord May
"If you didn't have the time or money to do it right in the first place, when will you get the time/$ to fix it?"



GordMay is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2015, 06:56   #3
Registered User

Join Date: Mar 2007
Location: Saint Thomas, USVI
Boat: Beneteau Oceanis 40
Posts: 272
Re: Marine Air Systems

Are the coils dirty? Is i icing up on the coils reducing air flow? That is where I would start.
Jay
__________________
captainjay is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
marine

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 02:35.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.