Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-07-2012, 11:58   #16
Registered User
 
xymotic's Avatar

Join Date: Dec 2007
Posts: 1,076
Re: A couple questions about my new Solar project

Thanks all for the help. Nemo, I have the manual but thank you though. I'm fairly certain I have it wired up correctly.

Last night I bit the bullet and dropped the PITA second battery and ran a dedicated sensor wire straight to it as per the manual, I finished after dark so couldn't test, but today it made no difference. The divert mode just clicks on and off incessantly. Never going into charge mode.

Fired off an email to flex-charge so we'll see what happens with that.
__________________

__________________
xymotic is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
solar

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 03:10.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.