Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 17-08-2012, 05:53   #1
Registered User

Join Date: Jan 2012
Location: New York
Boat: FP, Eleuthera 60
Posts: 321
Images: 4
solar and wind all working

It was a bit of work but I finally have it all working. The biggest problem was getting the solar panels to charge, against normal instructions connecting them to the batteries was not working, I finally connected them to a distribution box near the Blue Sky regulator and that solved the problem. A million thanks to E Marine Inc. for their help and patience.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1646.jpg
Views:	120
Size:	410.4 KB
ID:	45050   Click image for larger version

Name:	IMG_1689.jpg
Views:	124
Size:	422.1 KB
ID:	45051  

Click image for larger version

Name:	IMG_1642.jpg
Views:	111
Size:	408.0 KB
ID:	45052   Click image for larger version

Name:	IMG_1644.jpg
Views:	118
Size:	405.1 KB
ID:	45053  

MIRELOS is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
solar, wind

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 01:29.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.