Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 18-07-2011, 09:40   #1
Registered User

Join Date: Jul 2011
Posts: 1
OpenCPN Loses Configuration

This not very frequent but it happens from time to time.

I am running Lubuntu.

Today when I started my PC and started OpenCPN, it seems that OpenCPN thinks this is the first time I run it, that is all my previous settings are lost. I have checked the log file, which shows that the previous OpenCPN session was closed properly. The config file seems ok, by a first glance.

Any suggestions?
__________________
goph is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
opencpn

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenCPN NMEA In / Out via One RS232 Port ? Horus OpenCPN 27 21-12-2011 11:44
OpenCPN and Windows Desktop Position svCopacetic OpenCPN 4 14-07-2011 10:14
Route Properties, Missing Functions James Baines OpenCPN 13 13-07-2011 05:31
Scanning Paper Charts for Use with OpenCPN djambalawa OpenCPN 12 11-07-2011 08:53



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 10:24.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.