Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 15-12-2011, 21:21   #1
Registered User
 
HotRod's Avatar

Join Date: Oct 2010
Location: SW Norway
Boat: Nidelv 28, 28ft
Posts: 243
Send a message via MSN to HotRod Send a message via Skype™ to HotRod
OpenCPN 2.6.1215 bug

Installed the latest OpenCPN 2.6.1215 and got this error when starting it.
"The program can't start because wxbase28ud_vc_custom.dll is missing...."

I have several people in the Norwegian community experiencing the same issue.

The file wxbase28ud_vc_custom.dll is not to be found on the harddrive, but a file with the name wxbase28u_vc_custom.dll is both in OpenCPN folder and Visual Studio 9.0 folder.

Is this a typo in the installer?

Also I found that language selector in the installer has changed name on the Norwegian language.
It now reads Norwegian, but it should read "Norsk".
__________________

__________________
Best Regards
OpenCPN Norge - Norwegian OpenCPN community
Frode
HotRod is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2011, 00:38   #2
Registered User

Join Date: Sep 2009
Location: Angers - France
Boat: Beneteau First 29 Ptizef
Posts: 743
Re: OpenCPN 2.6.1215 bug

2.6.1215 works for me (Windows Vista)
But what's new in this beta ?
Jean Pierre
__________________

__________________
Ptizef is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2011, 01:27   #3
Registered User

Join Date: Feb 2010
Location: On the go. Not in Prague.
Posts: 4,016
Re: OpenCPN 2.6.1215 bug

My bad - I didn't clean up properly after the previous debug build. I've just uploaded a correct build to opencpn.org, please download again. And sorry for the inconvenience.
Dave had some difficulties connecting to the forum to make the version announcement yesterday, but expect it shortly.

Pavel
__________________
nohal is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2011, 06:16   #4
Registered User
 
HotRod's Avatar

Join Date: Oct 2010
Location: SW Norway
Boat: Nidelv 28, 28ft
Posts: 243
Send a message via MSN to HotRod Send a message via Skype™ to HotRod
Re: OpenCPN 2.6.1215 bug

Quote:
Originally Posted by nohal View Post
My bad - I didn't clean up properly after the previous debug build. I've just uploaded a correct build to opencpn.org, please download again. And sorry for the inconvenience.
Dave had some difficulties connecting to the forum to make the version announcement yesterday, but expect it shortly.

Pavel
Works fine now Pavel.

What have happened to the installer, any changes made to it?
Language selection was showing "Norsk" for Norwegian language earlier, but now it has changed to "Norwegian".
It should read "Norsk" for Norwegian language.

Also the new translation for Norwegian is missing, currently a really old translation (pre 2.5.0) is in use.
__________________
Best Regards
OpenCPN Norge - Norwegian OpenCPN community
Frode
HotRod is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
opencpn

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open CPN and Google Earth bgrimwade OpenCPN 19 09-12-2011 16:32
OpenCPN Version 2.5 Release bdbcat OpenCPN 86 02-09-2011 19:14
OpenCPN Stops Running BobLarkin OpenCPN 2 31-08-2011 00:38
Route Properties, Missing Functions James Baines OpenCPN 13 13-07-2011 05:31



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 02:54.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.