Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 21-05-2016, 05:49   #1
Registered User

Join Date: Mar 2014
Posts: 7
OoenPlotter temp/press/humidity graphs

I have installed a BMP 180 for baro and temp. Works fine and was plotting to the graph. Turned the Pi off. Now the graph won't log. Sensor works fine as I get the correct nmea sentence coming up but just won't connect to the graph.

Tried resetting all aspects, on and off, in open plotter but there is very little control in the graph window.

Anyone else had this?

Apologies that this is an issue with open plotter not open CPN but the sailoog forum is pretty sparse...
__________________
dralyagmas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Domestic Air Conditioner High Humidity sailjumanji Plumbing Systems and Fixtures 34 07-06-2016 16:53
Westerbeke 46 Temp Sender vs. Temp Switch zboss Engines and Propulsion Systems 8 29-10-2013 22:11
Want To Buy: Press n Snap / Press and Snap SailingChance Classifieds Archive 4 17-10-2013 06:05
Aircon add Humidity?? swisscraft Construction, Maintenance & Refit 3 19-05-2012 16:32
Durant press never monday Classifieds Archive 0 21-08-2008 14:11



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 10:35.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.