Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 30-04-2015, 08:15   #1
Registered User

Join Date: Feb 2010
Location: Solent, UK
Posts: 72
Forum display

If you have noticed that the forum page display has changed in the last day or two and the select last post function was flaky, check your hosts file. If you added a line "127.0.0.1 cdn.cruisersforum.com" some time ago to cure the page very slow reponse, delete it or put a # in front of it and all will be resolved. I'm using win 7 and Firefox but Chrome was affected too.
Tony
__________________
tonyappuk is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
rum

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
General Info: New Forum and Sub-Forum Janet H Fountaine Pajot 13 02-08-2011 15:00
Integrated Sailing instruments display? kenackr Marine Electronics 2 13-03-2007 23:16
Big Bay 15" High Bright Outdoor Display Tiara_Patriot Marine Electronics 0 13-02-2006 11:32



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 17:58.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.