Cruisers Forum

Join CruisersForum Today

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 28-08-2011, 00:50   #1
Registered User

Join Date: Aug 2010
Posts: 288
CPU Usage


Since installing the latest version of OpenCPN, I noticed a frequently occurring "not responding" on my Dell laptop with XP. Previous version seems to use less cpu capacity than version 2.5.0

Anyone else having similar experiences?

Thanks, GJ
George64 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale: B&G (Brooks & Gatehouse) H3000 CPU and Display f.360 Classifieds Archive 3 04-08-2011 18:41
Cell phone usage. Orrjames Our Community 7 28-06-2011 05:22

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 10:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.