Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 24-06-2012, 00:17   #1
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 79
Bug Report v3.0

Changing waypoint icon in Route Manager causes all icons to disappear from the Icon column.

'I couldn't get into Flyspray.

Jim
__________________

__________________
jimthom is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 01:41   #2
Registered User

Join Date: Feb 2010
Location: On the go. Not in Prague.
Posts: 4,016
Re: Bug Report v3.0

Jim...
Can't reproduce. Your OS? Exact steps to reproduce (In route manager, at least I, can't change the icon at all...)?

Thanks

Pavel
__________________

__________________
nohal is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 03:13   #3
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 79
Re: Bug Report v3.0

Hi Pavel;

This happened in XP and Win7x64. When I opened V3.0 to refresh my memory of how I changed the icon in Route Manager, the icons were back!

To change a waypoint icon in Route Manager, open Route Manager, click the waypoint tab, and highlight one of your waypoints.

Open properties on right and you can change the icon there.

Thanks, Jim
__________________
jimthom is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 03:19   #4
Registered User

Join Date: Feb 2010
Location: On the go. Not in Prague.
Posts: 4,016
Re: Bug Report v3.0

Jim...
Thanks for clarification. So now we have just the "Can't reproduce on any of my machines" part left - anybody else seeing the same what Jim describes?

Thanks

Pavel
__________________
nohal is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 03:56   #5
Registered User

Join Date: Dec 2005
Location: WNA
Boat: Dufour 35
Posts: 3,247
Re: Bug Report v3.0

Jim & Pavel

I can't repeat on Ubuntu nor on XP.

An idea! Yesterday when installing a plugin on XP I was asked where I wanted to install, in "opencpn" or "opencpn 3.0", or something similar. There was no "opencpn 3.0" folder on the computer!
Could there be a mix-up, where O is looking for icons?

Jim, can you publish (part of) your logfile ?

Thomas
__________________
cagney is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 04:44   #6
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 79
Re: Bug Report v3.0

I haven't been able to find the logfile in Windows 7. I can recreate the problem (ie after changing a waypoint icon in route manager and saying ok, the icons disappeared from the icon column), but then I tried again and the bug did not manifest.

However since they always reappear after restarting V3.0 its not as serious as I thought.

Thanks for your help and I'll keep an eye on the situation.

Cheers, Jim
__________________
jimthom is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 10:05   #7
Registered User

Join Date: Dec 2005
Location: WNA
Boat: Dufour 35
Posts: 3,247
Re: Bug Report v3.0

Quote:
Originally Posted by jimthom View Post
I haven't been able to find the logfile in Windows 7. I can recreate the problem (ie after changing a waypoint icon in route manager and saying ok, the icons disappeared from the icon column), but then I tried again and the bug did not manifest.

However since they always reappear after restarting V3.0 its not as serious as I thought.

Thanks for your help and I'll keep an eye on the situation.

Cheers, Jim
Jim
I still think we need to understand what's going on.
Instructions to find the logfile -> FAQ | Official OpenCPN Homepage
Thomas
__________________
cagney is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2012, 16:39   #8
Registered User

Join Date: Dec 2006
Posts: 79
Re: Bug Report v3.0

Hi Thomas;

I went through the logfile (included 14 sessions), and unfortunately it didn't record any of the activity involving the route manager. I saved a copy of it. Is there anything else I could look for, ie an exception? All the entries looked clean and normal, but seemed to only include activities of opening and shutting down the sessions, nothing else.

Cheers, Jim
__________________

__________________
jimthom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 22:22.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.