Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-09-2012, 10:27   #1
Registered User

Join Date: Sep 2009
Location: Angers - France
Boat: Beneteau First 29 Ptizef
Posts: 743
AIS Base Stations Moving !

Does anybody has experienced the same behavior ?
Base stations moving and creating very odd tracks (see screen dumps attached)
This was experienced with 3xx version this summer along north Spanish cost where many of them were installed
The devices are net book XP and AIS "Ais engine 3" from Nasa Marine.
I never hag this problem with other Ais type since 3 years I used it with the same devices and Opencpn all versions
Jean Pierre
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	AIS.JPG
Views:	113
Size:	105.8 KB
ID:	46129   Click image for larger version

Name:	AIS_2.jpg
Views:	103
Size:	103.4 KB
ID:	46130  

__________________
Ptizef is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ais

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 16:57.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.