Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 27-04-2016, 16:54   #1
Registered User

Join Date: Oct 2009
Location: Bergen, Norway
Boat: Gib'Sea 472
Posts: 47
transmitting troubleshoot icom ic-m710 and at-130

Hi

I have an icom ic-m710 with an at-130 tuner. I can receive most anything, but have trouble transmitting. The mic clearly works, i can see that on the display of the ic-m710. I heard somewhere that it can be the tuner (at-130) that is faulty. Is this possible to repair? Can anyone direct me to the cause?
__________________
amadeus is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
icom

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ICOM m710 not transmitting mikereed100 Marine Electronics 25 30-03-2016 09:38
For Sale: ICOM IC-M710, AT-130, 15' AT-130 Cable Tkrobinson Classifieds Archive 4 04-01-2012 17:31
For Sale: Icom 706 MkIIG, At-130 Tuner and Pactor III greenghost45 Classifieds Archive 2 08-01-2011 14:43



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 07:51.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.