Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-10-2011, 15:20   #1
Registered User

Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Sounder to Maxsea Problem

Hi,

Tried to get Maxsea v12.1 hooked up with sounder and gps and almost made it.
The gps is connected with com port and working. The sounder Navman 4431 is connected with com port and working, but the strange thing is I get the depth readings into Maxsea and I can see the depth on the screen, but I canīt record it into the bathy generator.
If I bring up the depth profile it says "no transmitting" or similar.
Do I have to take the depth signal from Navnet?
But the PC reads the signal and displays it. Am I missing some detail here?
I would be grateful for help.

Thanks
Nic
__________________
Ockelbo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
maxsea

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raytheon ST5000+ Problem Capt.Don Marine Electronics 13 21-10-2013 14:31
MaxSea Problem captain penguin Navigation 2 06-10-2011 18:52
How to Convert "*.route" Route File into ".*wpt" File To Be Used in Maxsea V.10 doiroda Navigation 6 10-07-2011 00:53
Computer Problem ... Salt and Moisture canucksailor Marine Electronics 7 08-07-2011 20:20
Problem Since 2.2.918 - Garmin Won't Work MarkJ OpenCPN 28 29-06-2011 18:40



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 09:08.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.