Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 23-07-2012, 00:50   #1
Registered User
 
lateral's Avatar

Join Date: Apr 2011
Location: NZ
Boat: S34 Bob Stewart - 1959 Patiki class. Re--built by me & good mate.
Posts: 703
Simrad RC36 with rate gyro.....outputs NMEA?

I have read that these units are primarily for Simrad autopilots but wondered if they output NMEA as well, for non-Simrad gear?
Or do they only have a simnet connection?
Any input appreciated.
__________________
lateral is offline   Reply With Quote
Old 23-07-2012, 01:32   #2
Registered User

Join Date: Feb 2011
Boat: aluminium twin keel, Laurent Giles, 62 foot
Posts: 100
Re: Simrad RC36 with rate gyro.....outputs NMEA?

No idea but my rc36 apperantly just broke down so I am going to need a new one.
__________________
heintje23 is offline   Reply With Quote
Old 23-07-2012, 02:56   #3
Registered User
 
lateral's Avatar

Join Date: Apr 2011
Location: NZ
Boat: S34 Bob Stewart - 1959 Patiki class. Re--built by me & good mate.
Posts: 703
Re: Simrad RC36 with rate gyro.....outputs NMEA?

Make that Robnet- Simnet=N2k
__________________
lateral is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
nmea, simrad

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 01:16.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.