Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on Cruisers Forums. Advertise Here
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 05-07-2012, 12:31   #1
LJH
Registered User

Join Date: Mar 2012
Location: Nova Scotia
Boat: Wauquiez Centurion 42
Posts: 275
Seatalk 2 fail

Looking for ideas as I start to troubleshoot a problem I had the other night. My autopilot went offline ("NO PILOT") followed by a "seatalk 2 fail". The bit that puzzles me is that on my RL70+ I still appeared to have all of my data that would be transmitted over seatalk (speed, depth, GPS info, etc). Anyone have any ideas?

Cheers
LJH is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 13:21   #2
Senior Cruiser
 
Vasco's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Apr 2004
Location: Toronto
Boat: CS36Merlin, "La Belle Aurore" Ben393 "Breathless"
Posts: 7,428
Re: Seatalk 2 fail

Check all the connections first. Unplug and re-plug everything. Worked for me.
__________________
Rick I
Toronto in summer, Bahamas in winter.
http://groups.yahoo.com/group/beneteau393/
Vasco is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
seatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertise Here


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 13:06.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.