Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-12-2012, 21:32   #16
Registered User
 
Sailor g's Avatar

Join Date: Jan 2011
Location: Southern California
Posts: 1,137
I can imagine how frustrating this must be. We had a similar problem-our SSB had a wire disconnected inside. ICOM is a great radio but we had the rare issue. Maybe the tuner has an issue. (Did the shop check the tuner too?) Or your cabling. I'm certainly not an expert though.

Hope you find the problem. I would love to hear what you find for the solution.
__________________

__________________
Sailor g is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
installation, ssb

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Marine SSB Radios Used for Ham Radio Capt.Don Marine Electronics 48 16-01-2014 08:52
Marine SSB License ? Surveyor Rules of the Road, Regulations & Red Tape 21 03-03-2012 19:10
Problem with SSB Icom and Spectra Watermaker jpiebrig Marine Electronics 22 03-02-2012 20:14
SSB Radio Installation - Grounding Cruisin Cat Marine Electronics 7 09-12-2011 22:17
Yet Another HAM vs Marine SSB Question GeoPowers Marine Electronics 8 02-11-2011 23:18



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 01:50.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.