Cruisers Forum

Join CruisersForum Today

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 28-01-2014, 16:30   #1
Registered User
pesarsten's Avatar

Join Date: Jan 2012
Location: St Pete
Boat: Sabre 34
Posts: 340
Question m700pro flashes tune?????

My recently purchased used m700pro was dead when I went to power it up. it had a blown fuse , The 5 amp one inside. I replaced that and now it powers up. the display lights and flashed "tune"

I have set the config to no auto tuner

I have only a short wire connected to the pl259 antenna connection, not a proper antenna by any stretch, but thought I should be able to change freq and check receiver getting anything.

any thoughts?

pesarsten is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 09:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.