Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on Cruisers Forums. Advertise Here
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 05-04-2013, 09:58   #1
Registered User

Join Date: Jan 2011
Posts: 19
Icom M710 problems

The 'group' and 'channel' rotary controls no longer work. The display shows:

Rx 2.1820 H3E
simp
2.1820 NB
--


I used to be able to hear the relays clicking inside, now I can't.... any suggestions (other than bin it!)
Thanks
Andy
concentrik is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2013, 04:12   #2
Registered User

Join Date: Oct 2010
Location: The boat - New Bern, NC, USA; Us - Kingsport, TN, USA
Boat: 1988 Pacific Seacraft 34
Posts: 767
Re: Icom M710 problems

You might try asking on the Yahoo ICM710 group.

ICM710 : Icom ICM710 Users Group
wsmurdoch is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
icom

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertise Here


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 23:35.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.