Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 23-02-2014, 20:54   #1
GWB
Registered User

Join Date: Sep 2008
Location: Brookings, Oregon
Boat: Westsail 32
Posts: 296
Images: 1
Icom 700pro with at-130

Spent the weekend installing my radio and tuner. I have a few questions for those who are knowledgeable with this.
The radio will not go to LSB mode, I assume it needs to be "opened up" - What is the procedure for this? I'm a general class ham.
The AT-130 has a 3 position switch, another assumption I made is that it should be in the normal position.. is this correct?
Thank you
__________________
GWB is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2014, 21:02   #2
GWB
Registered User

Join Date: Sep 2008
Location: Brookings, Oregon
Boat: Westsail 32
Posts: 296
Images: 1
Re: Icom 700pro with at-130

Further to this: When the pactor modem is controlling the frequency of the radio (such as when trying to do e-mail) should the frequency that the modem is tuning the radio to be displayed, or the channel the radio was on before the modem took control?
Thanks again
__________________
GWB is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
icom

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 20:00.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.