Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-07-2016, 07:57   #1
Senior Cruiser
 
mikereed100's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Dec 2005
Location: Santa Barbara
Boat: 46' custom cat
Posts: 1,573
Images: 2
Cloning M710 "Cloning error"

When I try to clone my m710 I am getting "cloning error" message. I am using DOSbox on a Windows 10 and an older Windows 98 machine, I have set the COM port to '1' and the baud rate to 4800. I have set the radio parameters REMT-ID to '1' and REMT-IF to 'pin'. I am using a USB clone cable with a mono jack. Still getting nowhere. Have I missed something?
__________________
Mike

www.sailblogs.com/member/rumdoxy

Come to the dark side. We have cookies.
mikereed100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cloning Software M506 Euro Cariad1961 Marine Electronics 1 05-10-2017 10:06
Icom 710 RT "Error" Daybreak Marine Electronics 2 27-12-2014 17:58
Cloning ICOM M710 or M710RT scud Marine Electronics 11 14-12-2014 18:07
Icom 710RT Cloning / Programming Software jlw Marine Electronics 51 01-06-2014 18:01



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 06:53.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.