Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 25-05-2017, 02:03   #1
kgb
Registered User

Join Date: Feb 2016
Location: NZ north Island
Boat: Flying Dutchman FD 12
Posts: 7
Autopilot mailfunction

Hi all, I got a Benmar Compu-Course 220 that has stopped working (after 2 years faultlessly doing its job) ,when going true the startup procedure all lights go on but the unit never goes from Standby to Ready.
I have cleaned the binnacle slip-ring contacts with alcohol and checked fuses ,but the fault remains.Any-one have had any similar problems?
kgb is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
autopilot, fun

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Autopilot Control, old Autopilot motor Pablo Danic Marine Electronics 3 28-06-2016 23:28
CPT autopilot plus Monitor windvane or just W-H autopilot? graydog Construction, Maintenance & Refit 9 03-05-2015 22:21
Connecting OpenCPN autopilot output via USB into data plug for ST3000 autopilot boatrips Marine Electronics 1 14-02-2015 13:38
Autopilot irwinsailor Seamanship & Boat Handling 11 21-05-2003 02:05
Looking at B&G autopilot kd7lmq Marine Electronics 0 14-05-2003 16:03



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 13:45.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.