Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 24-06-2012, 14:55   #1
Registered User
 
FraidNot's Avatar

Join Date: Nov 2009
Boat: Oceanis 411
Posts: 239
AP Auto activates...

T100 computer
St6001 control head

In standby, every few minutes the system beeps and automatically goes from standby to Auto.

The 6001 display has faded (burntout? But it can still just be read) - and it is flickering.
Also - there now seems to be power feeding from the instrument side to the AP side - this didn't happen before.

After a day of fault finding, it looks like the 6001 is probably the culprit.
Anyone have other ideas ?
__________________
FraidNot
FraidNot is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2012, 14:50   #2
Registered User
 
FraidNot's Avatar

Join Date: Nov 2009
Boat: Oceanis 411
Posts: 239
Re: AP Auto activates...

Found the bug - St6001 was dead.
New 6002 fixed it.
__________________
FraidNot
FraidNot is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 01:42.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.