Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 19-01-2016, 19:46   #1
Registered User

Join Date: Oct 2010
Location: Blue Mountain Ont
Boat: Beneteau Oceanis 400 40 ft "Camp David
Posts: 402
AIS CONNECTION

I have switched from a Raymarine C80 to a C90W. The wiring harness is slightly different from a C80. The Ais a Raymarine 250 worked like a champ with the C80. I have connected it to the C90W and just can't get a reading. The AIS RED light is flashing which indicates a signal. Maybe there are setting in the C90W I am unaware of. The baud rate is 38.4 on port 2.

Help is appreciated

FLETCH

Sent from my SGH-I337M using Cruisers Sailing Forum mobile app
__________________
CampDavid is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ais

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenCPN lost connection with the AIS Oceansat Class B Machiel H OpenCPN 6 31-05-2015 10:58
AIS connection to simrad NX 40 chart plotter Blue Yonder Monohull Sailboats 2 04-04-2014 02:59
SH Matrix AIS VHF connection to Humm 999 pdurdon Marine Electronics 3 09-03-2014 10:43
Garmin 551s to Radio Ocean AIS connection captain grey Marine Electronics 1 27-10-2012 10:27
Can You Get Radar & AIS Overlay on Laptop ? AIS Transceiver Recommendations ? lunasea.ds Marine Electronics 22 27-12-2010 14:06



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 12:32.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.