Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-11-2015, 10:10   #1
Registered User

Join Date: Sep 2015
Boat: Oceanis 40
Posts: 189
Navionics chart not working after update

I bought a Navionics Chart (46XG_N+ CENTRAL & WEST EUROPE) in Compact Flash format.

I plugged it into my c80 Raymarine Chartplotter and it worked fine. A couple of days later I activated the update service and updated the chart (it said it was successful), then I plugged it back into my plotter. Now when the plotter loads it does not show any chart data and seems very unhappy. No date is shown.

Anyone had this problem? I want to do a firmware upgrade on the C80 but I am struggeling to get hold of a small enough compact flash card. The C80 did not like the 4 gig card.

The plotter still works perfectly with my other (older) charts.

Any suggestions?
__________________

__________________
AFKASAP is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2015, 10:38   #2
Registered User
 
travellerw's Avatar

Join Date: Jan 2014
Location: Martinique
Boat: Fortuna Island Spirit 40
Posts: 1,717
Re: Navionics chart not working after update

Ebay.. I bought a 256mb card on ebay to do the update of my C80.

I'm guessing that performing the update will fix the chart issue!
__________________

__________________
travellerw is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2015, 00:57   #3
Registered User

Join Date: Sep 2015
Boat: Oceanis 40
Posts: 189
Re: Navionics chart not working after update

Thanks. Just bought one on ebay this morning.

Beneteau Oceanis 40 - 2008
Netherlands
__________________
AFKASAP is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2015, 19:35   #4
cruiser

Join Date: Jul 2011
Location: Hypoluxo, FL
Boat: 2007 Beneteau 393 Cyclades
Posts: 310
Images: 4
Re: Navionics chart not working after update

Let us know how it goes. I'll try to help if you're still having trouble.
__________________
hogHunter is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
navionics

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
420: 420 inverter issues. Our inverter is not working and we are not able to find a manual EW-WE Lagoon Catamarans 1 25-05-2014 09:27
ST60 depth and speed not working after extended storage Mhorowitz Marine Electronics 3 28-03-2014 17:12
Want To Buy: not working interphase chart plotter ami keren Classifieds Archive 0 03-06-2013 15:13
Navionics Card Not Working for Me Passage50 Navigation 0 03-04-2011 11:22
Photo Gallery not working after the upgrade CaptainK Forum Tech Support & Site Help 10 23-04-2006 20:01



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 17:46.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.