Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-11-2013, 15:11   #1
Registered User
 
skipgundlach's Avatar

Join Date: Mar 2003
Location: Currently on the boat, somewhere on the ocean, living the dream
Boat: Morgan 461 S/Y Flying Pig
Posts: 1,388
Send a message via Skype™ to skipgundlach
GPS doesn't work in MaxSea but...

It does, just fine, in Cap'n, OpenCPN and feeding our chartplotter.

I assume that there is some form of bollux on my part in the settings screens on the GPS.

I've got all the basics correct, I'm sure 4800N81 and any I might not be remembering are common on the three above programs, but MS still won't recognize either the Com1 permanent GPS or the com6 puck GPS. Both other programs do, just fine.

So, is there a way to return to default settings (MS used to work fine until I had to reinstall in on an OS reboot, and then went rooting around for the GPS) in the complete set-up for the GPS port, so I can start over and just do the baud, bit, stop, parity setup?

Thanks.

L8R

Skip
__________________
Morgan 461 #2 SV Flying Pig, KI4MPC
See our galleries at www.justpickone.org/skip/gallery!
Follow us at http://groups.yahoo.com/group/TheFlyingPigLog
skipgundlach is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gps, maxsea

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 04:20.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.