Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 23-03-2008, 07:49   #1
Registered User

Join Date: Apr 2007
Location: New England
Boat: lagoon 380 s2
Posts: 494
some links/threads not working: click & they go to main page

I just did a search on Gemini+105, got lots of hits, and on the second page, there was a great link for gemini105mc. when i click on it, it goes to the main page. the link is (trying to copy it) Gemini 105MC

other links i click on go to the thread, but this, and others don't.

Anything wrong with my system , or the DB on your end?
__________________

__________________
jbinbi is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2008, 08:01   #2
CF Adviser
Moderator Emeritus
 
Hud3's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Sep 2007
Location: Virginia
Boat: Island Packet 380, now sold
Posts: 8,929
Images: 49
Try this link

Gemini 105MC
__________________

__________________
Hud
Hud3 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2008, 08:15   #3
CF Adviser
Moderator Emeritus
 
Hud3's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Sep 2007
Location: Virginia
Boat: Island Packet 380, now sold
Posts: 8,929
Images: 49
And here are some links that Therapy posted a while back

"gemini 105" - Google Search

http://www.cruisersforum.com/forums/...rans-7169.html


Birthing fees
__________________
Hud
Hud3 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2008, 09:52   #4
Senior Cruiser

Join Date: Apr 2006
Posts: 2,453
We really ought to consider changing that last title - Birthing Fees ... Unless it really is about giving birth.
__________________
S/V Elusive is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2008, 17:07   #5
Registered User

Join Date: Apr 2007
Location: New England
Boat: lagoon 380 s2
Posts: 494
hud3,

was wierd, threads i clicked on thru a search all re directed me back to the main page!

threads from entering the forum worked fine! not sure what was up.

rebooted 2x (i am an IT person, and first solution is alway reboot). came back to computer later today, and working fine.

sorry about that.
__________________
jbinbi is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2008, 17:13   #6
CF Adviser
Moderator Emeritus
 
Hud3's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Sep 2007
Location: Virginia
Boat: Island Packet 380, now sold
Posts: 8,929
Images: 49
Your link had some extra stuff on the end that probably caused the problem.
__________________

__________________
Hud
Hud3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Want to start a Web page....?! Lesmusic1 General Sailing Forum 8 09-12-2007 21:34
3 New tanbark sails on eBay Main, Genny& Jib froggman180 Classifieds Archive 0 20-10-2007 15:19
my little web page eolo Meets & Greets 2 14-01-2006 19:50



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 10:18.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.