Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-10-2010, 07:34   #1
Obsfucator, Second Class
 
dacust's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Feb 2008
Location: Southeast USA.
Boat: 1982 Sea Ray SRV360
Posts: 1,743
Posts Not Being Marked Read - Probably Not a Problem w/CF . . .

This is probably not a problem with CF, but I thought I'd post it in case someone else has the same problem, or someone may know what the issue is.

2 machines involved:
AMD quad, 6gb, Win 7 64bit Home Premium
P4 1gb, Win XP Pro

Firefox 3.6.10 running on both.
On Win 7:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.10) Gecko/20100904 Firefox/3.6.10
On XP:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.10) Gecko/20100904 Firefox/3.6.10 ( .NET CLR 3.5.30729)

On the Win7 machine, the posts are not being updated as read when I refresh. Then I go back a level, and the anchor shield does not gray out after refresh.

On the XP machine all works as it should.

I went into a thread on the XP machine, then refreshed the screen. The thread shows read. Then to the Win7 machine and refreshed the screen and the thread show read over there as well. But, this was in the "Forum News & Annoucments" forum, not where I had tested earlier. I have seen in the past were the cookie/serverside tracking worked different in different forums (not here, but in a start-up forum also using vBulletin), so I'm not sure that part proves anything.

This started several days ago. Sorry, I don't remember exactly what updates I installed. But somewhere in there, I installed updates to Firefox on both machines, and installed some Win7 updates (but I think the Win7 updates came after I first noticed this).

So, I think this has to do with my machines somehow, but as I said, thought I'd post it in here anyway.

Basically, there's just too many variables in this to easily pin it down. I'll post at Mozilla next.

-dan
dacust is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 08:43   #2
Long Range Cruiser
 
MarkJ's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Dec 2007
Location: Australian living on "Sea Life" currently in England.
Boat: Beneteau 393 "Sea Life"
Posts: 12,828
Images: 25
Could be a cookie problem.
You could try deleting the cookie and letting it set a new one.

Also sometimes people have cookies set to Block (which is what I have) but they forget to Always Allow some sites where they need the cookies... like thhis one


Hope this helps
__________________
Notes on a Circumnavigation.
OurLifeAtSea.com

Somalia Pirates and our Convoy
MarkJ is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 08:53   #3
Obsfucator, Second Class
 
dacust's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Feb 2008
Location: Southeast USA.
Boat: 1982 Sea Ray SRV360
Posts: 1,743
It's been working for months, and no changes made to the cookie settings.

But since I did apply Win updates a few days ago, and re-booted - I decided to re-boot again. That seems to have fixed it.

So, nevermind...

-dan
dacust is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battery-Charging Regulator Problem ? MasterVolt Problem ? RJV Electrical: Batteries, Generators & Solar 18 06-11-2011 23:53
View New Posts / Mark All Forums Read Gisle Forum News & Announcements 15 22-08-2010 00:35
Threads Are Not Getting Marked 'Read' msoneji Forum Tech Support & Site Help 3 12-01-2010 12:44
Problem with magical moving posts dacust Forum Tech Support & Site Help 6 17-06-2008 09:23



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 21:34.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.