Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 21-10-2016, 11:20   #1
Registered User
 
Fiveslide's Avatar

Join Date: Dec 2009
Boat: JBW club 420, MFG Bandit, Snark
Posts: 492
Links don't work for me

I generally browse the forum on my phone with the app and haven't had any trouble until recently. Now, when I click a link in a post I get this...

Bad Request

The URL you've specified is invalid or unsupported

However, if I quote the post and copy the link, I can paste it in my browser and it works.

What up with that?

Sent from my XT1080 using Cruisers Sailing Forum mobile app
__________________
Fiveslide is online now   Reply With Quote
Old 21-10-2016, 13:38   #2
Moderator
 
Janet H's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jan 2007
Location: Pacific NW, USA
Boat: Cape Dory 27
Posts: 5,679
Images: 5
Re: Links don't work for me

You might try reinstalling the app and see if that sorts out the issue but the other thing that might be causing some trouble is a wide spread DDoS attack on the east coast of the USA - many websites are offline. This Is Why Half the Internet Shut Down TodayÂ*[Update: It’s Getting Worse]
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2016, 15:35   #3
Registered User
 
Fiveslide's Avatar

Join Date: Dec 2009
Boat: JBW club 420, MFG Bandit, Snark
Posts: 492
Re: Links don't work for me

I'll try to reinstall it. It has actually been going on since before that attack. I just thought it would eventually get fixed, like other errors in the past.

Thanks, Janet

Sent from my XT1080 using Cruisers Sailing Forum mobile app
__________________
Fiveslide is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A couple of basic questions - we don't know what we don't know. JohnEasley Powered Boats 15 20-05-2016 05:21
Yanmar Instruments Don't Work Yot Libertad General Sailing Forum 5 06-07-2011 06:00
Electric or Manual? Fountains as Toilets Don't Work! S/V Willow Plumbing Systems and Fixtures 5 11-08-2009 15:03
Things that work and things that don't... svHyLyte Construction, Maintenance & Refit 58 03-11-2006 23:13


Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 17:16.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.