Cruisers Forum
 


Join CruisersForum Today

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 27-04-2015, 15:48   #1
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Has someone updated software?

The display of CF has changed in the past few hrs. Has someone changed the software? Instead of Icons for the different functions I am getting text. On the portal page almost all topics are proceeded with the text "go to first new post" followed by the text of the thread topic.

Using Win 7 and FF 37.0.2
__________________

__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 18:44   #2
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

Is anyone else having trouble with CF? When I open it in IE I just get text. On FF as well as the problems above I can't see posted photos.
__________________

__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 18:51   #3
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

Is anyone else having trouble with CF? When I open it in IE I just get text. On FF as well as the problems above I can't see posted photos.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 18:57   #4
Moderator
 
Janet H's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jan 2007
Location: Pacific NW, USA
Boat: Cape Dory 27
Posts: 6,081
Images: 5
Re: Has someone updated software?

Hi - are you running and ad blocker by any chance? If so please make sure that cdn.cruisersforum.com is on the whitelist? If you are unsure and want to test, try disabling the blocker and have a look. Does it help?
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 19:04   #5
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

No add blocker on IE but I do have one on FF that has been running for years. There has been some change between when I went out this morning and when I came back this afternoon. I have re-booted my system and it is the same. I have not noticed any other problems and was on an auto forum that uses the same engine with no problems. Strange though that it seems I am the only one having trouble.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 19:09   #6
Moderator
 
Janet H's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Jan 2007
Location: Pacific NW, USA
Boat: Cape Dory 27
Posts: 6,081
Images: 5
Re: Has someone updated software?

Quote:
Originally Posted by DeepFrz View Post
No add blocker on IE but I do have one on FF that has been running for years. There has been some change between when I went out this morning and when I came back this afternoon. I have re-booted my system and it is the same. I have not noticed any other problems and was on an auto forum that uses the same engine with no problems. Strange though that it seems I am the only one having trouble.

What has changed is how images are stored. If you are blocking that url you may not be seeing them. Please try disabling your ad blocking and then give it a try.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 19:21   #7
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

Janet, no difference when I disable add block plus. Can I send you a word document with screen shots of FF and IE? Did I also mention that I now cannot see the pics that have been posted. I could see them a short while ago. For instance in the thread spot the boatman!
post 139 I cannot see the image that was posted but I do see the videos at 123 and 124 and the image at 129. Very strange.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 19:24   #8
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

I also just noticed that our avatars don't show up. I get text saying "Janet H's Avatar" and "DeepFrz's Avatar" where the pics. should be.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 19:24   #9
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

I must run. Have an appointment with my accountant.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 27-04-2015, 19:42   #10
Senior Cruiser
 
newhaul's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Sep 2014
Location: puget sound washington
Boat: 1968 Islander bahama 24 hull 182, 1963 columbia 29 defender. hull # 60
Posts: 3,946
Re: Has someone updated software?

I'm using IE here as well and no problems here to speak of the issue described happened once I just reloaded and all back to normal
__________________
newhaul is online now   Reply With Quote
Old 28-04-2015, 00:44   #11
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

I have reloaded several times, rebooted the system and now I have tried Google Chrome which has the same or very similar symptoms as IE. I have even scanned my system for bugs and it came up clean. If I saw any problems on any other web page I have been to I would suspect my system but I have seen nothing on any site except CF and the problem happened in a short time span when I wasn't using the system. There have been no updates other than about 2 hrs ago I updated my anti virus software.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 28-04-2015, 08:32   #12
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

Janet, I logged in on my Windows 10 system and everything is okay on that system. I still am only seeing the problem on CF on my Win 7 system. So obviously something is screwing up FF, IE and Chrome but only on CF. Maybe some buffer. Will try clearing out history and another reboot.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 28-04-2015, 08:58   #13
Senior Cruiser
 
DeepFrz's Avatar

Cruisers Forum Supporter

Join Date: Mar 2006
Location: Winnipeg
Boat: None at this time
Posts: 7,930
Re: Has someone updated software?

That hasn't helped. Any ideas would be appreciated.
__________________
DeepFrz is online now   Reply With Quote
Old 28-04-2015, 09:34   #14
Registered User

Join Date: Jun 2009
Location: Annapolis, MD
Boat: Gozzard, 44CC, 50'
Posts: 159
Re: Has someone updated software?

I had a similar problem but with another application. It turned out that I had 2 copies of Ad Block loaded. Once I removed the second copy then the allow function worked. This may be the problem you're experiencing. Hope this helps.
__________________
Scrimshaw4 is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2015, 09:47   #15
Registered User

Join Date: Oct 2010
Location: Oregon
Boat: 57' Laurent Giles Yawl
Posts: 755
Re: Has someone updated software?

Click here and tell us if you see your Avatar, and if not, what error message you get.

If it says "Name not resolved", or something like that, check your hosts file. Make sure 'cdn.cruisersforum.com' is not mentioned in it. This may be my fault -- I think, like two years ago, this forum had a 'redirect loop' on a javascript fetch at their cdn that broke the website for many people. If I remember right, you and I talked about a solution that was to add a line to the host file to block this and solve that problem. It didn't affect anything else since back then they weren't using their cdn for anything other than the broken fetch.

On another note -- congratulations to this forum for using a CDN.
__________________

__________________
our blog
msponer is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
software

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Satellite Internet For Online Business (Someone has to buy the booze) Sailor Amy Marine Electronics 7 07-03-2009 21:48



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -7. The time now is 13:48.


Google+
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Social Knowledge Networks
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.